Billig fragt - Gratis over DKK 599.00
Indkøbskurv 0

Om os

Internet of Things er et fascinerende koncept, hvor internettet strækker sig ind i den virkelige verden, og forbinder hverdagsting til dit trådløse netværk og tillader dig at styre dem hvor du end befinder dig i verden.

Hos Internet of Gadgets ApS vi arbejder på at tilbyde vores kunder de smarteste IoT produkter på markedet, der vil hjælpe jer med jeres hverdag. Tilslut dagligdags genstande i dit hjem via modtagere eller direkte via din smartphone og slip for at tænke på strygejern, spar penge på lys eller undgå at miste din tegnebog.

Vi har også et stort fokus på sikkerhed i dit hjem, hvorfor vi tilbyder en række overvågnings- og alarm systemer, der også kan styres via din smartphone. Vores kunder er det vigtigste for os. Vi tilbyder lave priser, hurtig service til dine forespørgsler og hurtig leveringsmuligheder- vi sender ordrerne hver dag.

Skriv til os om dine ideer til produkter, forbedringer eller andet. Det kan være vi opretter en blog på et tidspunkt for at samle alt jeres fantastiske input.