Billig fragt - Gratis over DKK 599.00
Indkøbskurv 0

Handelsbetingelser

Betaling

Hos Internet of Gadgets ApS er der mulighed for at betale med VISA, VISA Electron, VISA-Dankort, MasterCard og bankoverførsel. obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)

Levering

Leveringstiden for varen forventes at være mellem 1-3 dage. Der tages forbehold for udskudt leveringstid hos Internet of Gadget’s leverandører. Dette vil dog være angivet for det pågældende produkt. Der tages forbehold for ændringer og fejl.

Bestillinger gennem Internet of Gadgets sendes med Post Danmark eller GLS. Hvis der er forsinkelser hos Post Danmark eller GLS, kan Internet of Gadgets ikke tage ansvar for dette.

Post Danmark

Prisen beregnes ud fra pakkens vægt og forventes ikke at overstige følgende priser:

Med omdeling: Mellem 19 kr og 218 kr (Du får pakken leveret til din adresse).

Uden omdeling: Mellem 29 kr og 199 kr (Pakken leveres til den nærmeste Pakkeboks eller på posthuset).

GLS

Prisen beregnes ud fra pakkens vægt og følger GLS’s normale rater.

Med omdeling: Mellem 59 kr og 110 kr (Du får pakken leveret til din adresse)

Uden omdeling: Mellem 29 kr og 87 kr (Pakken leveres til den nærmeste GLS butik).

Gratis fragt over 600kr (uden omdeling).

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved email til internetofgadgets@gmail.com I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returnering som følge af forkert fakturering og forsendelsesoplysninger for returnering forventes højst at beløbe sig til 300 DKK. Vi forbeholder os ret til at opkræve kunden denne sum for tilbagesendelse håndtering og omkostninger.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:                                                                                                                          

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  1. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
  1. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,
  1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
  1. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware. 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger for produkter modtaget fra dig, dog ikke fragtomkostninger. Vi skal modtage varen uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 Internet of Gadgets ApS

 Frederiksdalsvej 101a, 2.tv  

 2830 Virum 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.internetofgadgets.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, eller efter aftale evt. kreditering eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

 Internet of Gadgets ApS

 Frederiksdalsvej 101a, 2.tv  

 2830 Virum

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores RMA skema her (indsæt link). Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine (rimelige) fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 Navn

 Adresse    

 Telefonnummer (valgfrit)

 E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Internet of Gadgets ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Den dataansvarlige på www.internetofgadgets.dk er Direktør Oliver Dirks-Steinmoen.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.  

Vi følger industristandarder for informationssikkerhed for at beskytte følsomme oplysninger, såsom finansielle oplysninger, og alle andre personlige oplysninger. Der bliver udført årligt kontrolbesøg hos it-leverandøreren samt ePay’s betalingsløsning for at sikre at håndteringen af dine kreditkortoplysninger stemmer overens med PCI DSS certificeringen der revideres årligt af en tredjepart.

Oplysninger afgivet til www.internetofgadgets.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Internet of Gadgets ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Internet of Gadgets ApS via e-mail internetofgadgets@gmail.com

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til internetofgadgets@gmail.com